Categorii

Expedieri si returnari

Produsele se livreaza prin curier rapid Nemo Express (timp de livrare 24 ore) si prin propriul nostru sistem de curierat in Bucuresti (timp de livrare 3-24 ore).In anumite cazuri, livrarea produselor se poate efectua si prin posta (timp de livrare 48-72 ore). Veti fi contactat telefonic de operatoarele noastre pentru a confirma comanda. Comenzile neconfirmate nu vor fi onorate.
Costuri de expeditie:

curier rapid Nemo Express (timp de livrare 24h): 

- 24 RON pentru comenzi de valoare pana in 299 RON inclusiv;
GRATUIT pentru comenzi de peste 299 RON
Lista localitatilor cu sediu Nemo Expres – format .pdf (Adobe®Reader) 
Lista localitatilor cu sediu Nemo Expres – format .xls (Microsoft®Excel)
Pentru restul localitatilor se percepe o taxa pe kilometri exteriori.

-posta romana (timp de livrare 48-72h): taxele se calculeaza in functie de valoarea si greutatea comenzii si va vor fi comunicate de operatoarele noastre. Pentru produsele usor deteriorabile sau lichide, expedierea nu poate fi facuta prin posta romana.

-curier rapid propriu pentru Bucuresti: GRATUIT pentru comenzi de peste 149 RON
    La comenzi de 149 RON sau mai mici, taxa de livrare in Bucuresti este de 12 RON

-showroom ELECTRONIC POINT: comenzile pot fi ridicate si direct de la showroom-ul ELECTRONIC POINTPlata se face la primirea coletului (ramburs) sau direct la curierul nostru, dupa caz.
Plata se poate efectua si prin banca cu ordin de plata, pe baza facturii sau proformei emise de noi.
Unitatile bugetare pot achita cu dispozitie de plata din Trezorerie pe baza facturii sau a proformei emise de noi. Garantia produsului este de 24 luni(2 ani) de la cumparare in conditiile legislatiei romane in vigoare daca nu se specifica altfel.Daca un anumit produs are alt termen de garantie, acesta va fi trecut in descrierea produsului.

Indiferent de modalitatea de livrare, coletul va fi desfacut la primire de fata cu reprezentantul firmei de expeditie (posta, curier rapid) pentru a se verifica existenta in totalitate si in buna stare a produselor primite. In caz de lipsuri sau deteriorari, veti face un proces verbal cu reprezentantul firmei de expeditie si veti refuza primirea coletului.

Daca, din orice motiv, nu sunteti pe deplin multumit de produsul primit, il puteti returna in termen de 10 zile de la data achizitiei, numai dupa ce ne veti comunica acest lucru in prealabil prin una din modalitatile prevazute in sectiunea CONTACT. Noi va vom schimba produsul cu un alt model sau va vom rambursa pretul lui prin mandat postal.

Prevederile din paragraful anterior sunt aplicabile doar persoanelor fizice in cazul receptionarii marfii prin firma de curierat sau posta. Nu se aplica aceste prevederi pentru produsele ridicate personal de la showroom sau de la depozitul nostru.


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Coş Plăteşte

Contactați-ne

Suntem disponibili: L-V: 8:00-16:00

Telefon:021 267 2191

Apelați-ne